Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DOLCE VITA SUNSHINE RESORT


Descriere



Localizare

Hotelul Dolce Vita Sunshine Resort este situat in Nisipurile de Aur, la 200 m de plaja din cadrul complexului Riviera si la 500 m de centrul statiunii.

Facilități Hotel

Hotelul pune la dispoziția oaspeților săi următoarele facilități: restaurant principal cu terasă, Wi-Fi gratuit in intregul hotel (inclusiv in camere), 2 restaurante a la carte, lobby bar cu terasa, lounge bar cu terasa, sala de conferinte, bar si sncakbar la piscina, bar pe plaja, 2 piscine exterioare dintre care una cu sectiune speciala pentru copii, mini aqua park (3-14 ani), sezlonguri, umbrele si prosoape la piscina (in limita disponibilitatii), club pentru copii, loc de joaca pentru copii, programe de animatie pentru copii (in timpul zilei), baby cot (gratuit, la cerere), jocuri electronice (contra cost), SPA (sauna, Jacuzzi, baie de aburi, masaj - contra cost), salon de infrumusetare (contra cost), rent a car, birou schimb valutar, magazin, spalatorie (contra cost), room service (contra cost), sezlonguri, umbrele si prosoape la plaja privata (in limita disponibilitatii, plaja se afla la 1.5 km distanta, in fata hotelului Admiral; hotelul ofera transfer gratuit la/de la plaja si bar pe plaja inclus), piscina interioara, centru sportiv, sala, tenis de masa, gimnastica, gimnastica in apa, teren multifunctional (mini fotbal, volei), programe de animatie, parcare nesupravegheata (contra cost, disponibilitate limitata). Hotelul nu accepta animale de companie.

Facilități camere

Toate camerele dispun de TV cu programe prin satelit, telefon, aer conditionat, mini bar (o sticla de apa de 1.5 l - zilnic, gratuit; daca se doresc si alte bauturi - la cerere, contra cost), fierbator de apa, seif (contra cost), balcon/terasa, Wi-Fi gratuit, baie cu dus sau cada, fier si masa de calcat (la cerere de la receptie).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Fitness
Camere familii
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie