Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EFTALIA SPLASH RESORT

Descriere

Descriere: Deschis in anul 2013 pe o suprafata de 44.990 mp, hotelul este compus din urmatoarele tipuri de camere: 197 camere standard (suprafata 30 mp, capacitate max 4 pax, 3+1); 90 camere family (Type A cu 1 dormitor 32mp, capacitate maxim 4 pax; 3 + 1 si Type B cu 2 dormitoare 50mp, capacitate max 6 pax sau 4 + 2 pax); 3 camere pentru persoanele cu dizabilitati.

Tip masa: Ultra All Inclusive.

Localizare: Hotelul se afla situat la 5 km fata de orasul Konakli, la 600 m de plaja privata, la aproximativ 110 km de centrul orasului Antalya si la 100 km de Aeroporul International Antalya.

Dotari camere: Hotelul are un total de 290 de camere, toate dotate cu telefon, TV LCD satelit, minibar, aer conditionat centralizat, seif, baie privata, uscator de par, parchet, facilitate pentru preparare cafea si ceai.

Facilitati hotel: Oaspetii pot beneficia de restaurant principal, 4 restaurante a la carte (italian, turcesc), baruri, patiserie, piscine interioare si exterioare ,piscina cu tobogane pentru, centru Spa, baie turceasca, sauna, loc de joaca pentru copii, muzica live, teren de tenis, darts, basket, centru fitness, volei pe plaja, aerobic in piscina, programe de animatie. Servicii cu plata: bauturi premium locale sau de import, sporturi nautice motorizate (ski jet, banana, parasailing etc), biliard, inchiriere echipament pentru tenis echipament, centru spa si de infrumusetare (solar, masaje, peeling), magazine.

Facilitati copii: Piscina pentru copii, tobogane, miniclub, loc de joaca.

Plaja: Plaja de nisip. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite.

Pagina web: https://eftaliahotels.com/en/hotels/eftalia-splash-resort-hotel/

Alte informatii: Pentru restaurantele a la carte este necesara rezervare; animalele de companie nu sunt premise; exista un shuttle bus gratuit pana la plaja, intre orele 09:00 - 18:00, din 30 in 30 de minute. Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie