Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 20 hoteluri

Ayia Napa, Cipru

Descriere hotelSituat la 50 km de aeroportul Larnaca la 200 m de plaja cu nisip la 2 km de centrul statiunii Ayia Napa Construit in anul 2003 ultima renovare a avut loc in anul 2015 Hotelul are 22 de cladiri cu 2 nivele In total sunt disponibile 148 . . .

Protaras, Cipru

Descriere hotelAnimaticCamera hotelbaie cu cada sau dus accesorii pentru baie halate in Junior Suite Executive Site Duplex Suitepapuci foehn seif aer conditionat internet WiFi gratuit televizor telefon fier si masa de clacat la solicitare a . . .

Protaras, Cipru

Descriere hotelSituat la 60 km de aeroportul Larnaca la 15 km de statiunea Protaras pe prima linie Toate magazinele restaurantele si barurile se afla la cateva minute de mers pe jos de la hotel Construit in anul 1991 ultima renovare a avut loc in an . . .

Paphos, Cipru

Descriere hotelSituat la 143 km de aeroportul Larnaca la 12 km de centrul orasului Paphos Dispune de o gradina proprie si de o iesire directa la plaja Coral Bay Hotelul a fost construit in anul 1996 ultima renovare a avut loc in anul 2015 Hotelul a . . .

Protaras, Cipru

Descriere hotelSituat la 55 km de aeroportul Larnaca la 3 km de centrul statiunii Protaras pe prima linie Deschis in anul 1992 complet renovat in anul 2012 Hotelul are o cladire principala cu 7 nivele In total sunt disponibile 173 de camere - Stan . . .

Ayia Napa, Cipru

Descriere hotelSituat la 45 de aeroportul Larnaca in zona linistita a orasului Ayia Napa la 800 m de centrul orasului si la 100 m de plaja Construit in anul 1982 ultima renovare a avut loc in anul 2008 lucrari de intretinere au loc anual Hotelul . . .

Ayia Napa, Cipru

Descriere hotelSituat la 55 km de aeroportul Larnaca in centrul orasului Ayia Napa la 500 m de la mare Construit in anul 1989 Ultima renovare a avut loc in anul 2013 Hotel doar pentru adulti 16 Hotelul are o cladire principala cu 3 nivele In total s . . .

Ayia Napa, Cipru

Descriere hotelAnimaticCamera hotelbaie cu cada sau dusfoehntelefontelevizoraer conditionatcafetiera Deluxe si Junior Suitemini-frigider gratuitseif gratuitaccesorii pentru baieset pentru ceaicafea gratuithalat Deluxe si Junior Suitecuratenie in came . . .

Ayia Napa, Cipru

Descriere hotelAnimaticCamera hotelbaie cu cada sau dusfoehntelevizor telefon contra costhalat si papuciaccesorii pentru baie set pentru ceaicafea gratuit aer conditionat seif gratuit balcon mini-frigider gratuit curatenie in camera zilnic schimbare . . .

Ayia Napa, Cipru

Descriere hotelAnimaticCamera hotelbaie cu cada sau dusfoehnaccesorii pentru baieaer conditionattelevizortelefon contra costseif gratuitbalconmini-frigider gratuitset pentru ceaicafea - gratuit doar in camereleSuperior si Family Suitecuratenie in cam . . .

Ayia Napa, Cipru

Descriere hotelAnimaticCamera hotelbaie cu cada sau dusseif contra costfoehnaer conditionataccesorii pentru baietelevizortelefonmini-bucatarie aragaz micriunde frigider fierbatorprajitor de painepardoseala - gresieschimbarea lenjeriei - de 3 orisapta . . .