Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANTHIMOS


Descriere

Pensiunea Anthimos - unitate de cazare si alimentatie publica din Baile Felix clasificata la 4 margarete - este situata intr-un cadru natural la marginea padurii Felix, la 1,5 km sud de celebra statiune Baile Felix, aproape de Oradea.

Aveti la dispozitie 9 camere duble cu pat matrimonial, 2 camere duble twin si 2 suite, camere elegante cu aer conditionat si mobilier din lemn de nuc, toate cu frigider si acces gratuit la internet prin cablu.

Puteti savura preparate delicioase din bucataria romaneasca si internationala in restaurant, iar oaspetii pot utiliza si facilitatile de gratar.

La cerere, personalul prietenos al pensiunii Anthimos poate organiza excursii de vanatoare si de pescuit. Oaspetii pensiunii Anthimos beneficiaza de un voucher de reducere la parcul acvatic.


Tarifele includ mic dejun, TVA, taxe locale.Parcarea este gratuita iar accesul este gratuit la piscina exterioara a unitatii - deschisa doar in sezon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.