Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Iris Hotel - Siviri

Descriere

Hotelul Iris este situat in Siviri, o asezare linistita la malul marii, in peninsula Kassandra din Halkidiki. Siviri se mandreste cu o plaja de nisip, premiata cu steag albastru, cu ape cristaline, impreuna cu diverse puncte de interes, precum taverne, baruri si magazine, mentinand in acelasi timp o atmosfera calma. Apropierea acestuia de drumul national ofera o accesibilitate excelenta; excursii scurte in Halkidiki pot fi efectuate cu usurinta, in timp ce Salonic, al doilea oras ca marime din Grecia, se afla la o ora de mers cu masina. Amplasat intr-una dintre cele mai relaxate zone din Kassandra, Hotelul Iris este un hotel de 3 * construit pe o suprafata de 16 hectare. Cele 93 de camere ale sale sunt amplasate amfiteatral, cu vedere la piscine si la gradinile sale mari, care constau din iarba si maslini, impreuna cu o varietate de plante sezoniere si palmieri mari. Ultima renovare a avut loc in 2019, cu o reproiectare arhitecturala extinsa a cladirii principale, in timp ce in 2018 a fost inaugurata aripa de camera Deluxe. Hotelul Iris este format din 93 de camere si apartamente ** 57 camere duble standard renovate (22 mp), cu dus si balcon sau terasa; la cerere si in functie de disponibilitate, camerele duble pot deveni triple, cu o canapea extensibila sau o canapea extensibila. Exista, de asemenea, camere disponibile, special concepute pentru accesibilitatea scaunului cu rotile. 12 camere duble superioare renovate (26mp), cu dus si balcon sau terasa 8 camere cvadruple (34mp), cu dus si balcon sau terasa 12 camere duble de lux nou construite (30mp), cu cabina de dus si balcon sau terasa 4 -Suite construite (2 + 2) (40 mp), cu un pat dublu si doua canapele extensibile, cu cabina de dus si balcon sau terasa

** Toate camerele hotelului, in afara de suite, sunt formate din paturi simple, tip hotel, 90x200 cm, fiecare. Configurarea lor le face un pat dublu, in esenta, deoarece nu exista spatiu intre ele si dimensiunile totale sunt mai mari decat un pat queen-size. In plus, toate camerele, in functie de gradul de ocupare, pot fi incadrate intr-un patut, cu exceptia celor Deluxe Double.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.