Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Eleana Hotel - Lefkada


Descriere

Descriere hotel
Hotelul Eleana este un hotel nou si modern in care oaspetii se pot relaxa si se pot bucura de cele mai bune servicii si facilitati. Hotelul este situat in satul Nikiana, la 8 km de orasul Lefkada si la 12 km de satul Nidri, care este cel mai turistic sat al insulei Lefkada.
Hotelul Eleana din Lefkada are 3 camere de familie spatioase (Junior Suite), 2 suite superioare, 3 mansarde superioare (apartamente mansardate cu 2 dormitoare), 4 mansarde si 13 camere standard cu vedere la piscina si gradina. Toate sunt decorate elegant, cu ferestre mari cu vedere la zonele inconjuratoare, bai frumoase, balcoane confortabile si mobilier modern, constituind alegerea ideala de cazare in Lefkada.
Camere hotel
Aer conditionat, televizor, DVD player, chicineta utilata, baby cot, telefon, uscator de par si baie.
Facilitati hotel
Piscina exterioara cu sectiune pentru copii, teren de joaca, bar la piscina, lobby bar, internet , seif, servicii rent a car, facilitati pentru persoane cu dizabilitati , parcare.
Descriere masa
Mic Dejun

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.