Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

PensiuneaAlfa ***** , este situata pe malullacului Sudghiol in Mamaia Nord , la o distanta de aproximativ 1.5 km de Mamaiasi 350 m de plaja si ofera un cadru natural de exceptie si o gama larga deservicii si activitati atat pentru adulti cat si pentru copii.
PensiuneaAlfa este construita pe un singur etaj, are o capacitate de 40 locuri distribuitein 14 camere duble, 2 garsoniere si 2 apartamente.
Dotari camere: Led tv; Minibar; Aer conditionat; Uscator depar; Internet wireless; Balcon propriu; Cabina de dus in camera; Jacuzzi sicabina de dus in apartamente; Halat inapartament; Papuci de camera; Patut decopil (gratuit, la cerere, in functie de disponibilitiate); Fierbator de apa(la cerere)
Cameradubla standard (2 adulti)
Amplasatala etajul 1, avand o suprafata de 24 mp, pat matrimonial 1.80/2 m,mochetata,balcon propriu, aer conditionat, tv, mini-bar, uscator de par, baie cu cabinade dus, internet wi-fi, mochetata, patut bebe (gratuit la cerere), papucicamera, fier de calcat + masa ( la cerere); Interzis fumatul in camera siaccesul cu animalele de companie.


*La cerere se poate adauga patut de bebe gratuit ;
*Nu se accepta mai mult de 2 adulti/camera ;
Camera dublafamily (2adulti)
Amplasatala parter, avand o suprafata de 35 mp, pat matrimonial 1.80/2 m, canapea dotatacu lenjerie care poate fi utilizata ca pat suplimentar inclusa in pretulcamerei, balcon propriu, aer conditionat, tv, mini-bar, uscator de par, baie cucabina de dus,internet wi-fi, mochetata, patut bebe (la cerere) papuci camera,fier de calcat + (masa la cerere); Interzis fumatul in camera si accesul cu animalelede companie.


*La cerere se poate adauga patut de bebe gratuit ;
Apartament (3 adulti)
Amplasatla etajul 1, avand o suprafata de 70 mp,mochetat,compus din living cu canapeaextensibila (2 pers.) dotata cu lenjerie, dormitor cu pat matrimonial 1.80/2 m,baie cu cabina de dus si jacuzzi, balcon propriu, 2 aere conditionate, tv,mini-bar, uscator de par, internet wi-fi, mochetata, patut bebe (la cerere),halat, papuci camera, fier de calcat + masa (la cerere); Interzis fumatul incamera si accesul cu animalele de companie.
In apartament se pot caza maxim 3adulti si 2 copii cu varsta de pana la 12 ani si se folosesc patul si canapeaua din dotare ;
La cerere se poate adauga patut debebe gratuit ;

Facilitatisi servicii gratuite: Piscina pe malul lacului; Baldachine pe piscine;Sezlonguri, umbrele si masute pe piscine, Spatiu special amenajat de joacapentru copii; Animatie gratuita pentrucopii ( odata pe saptamana); Mic-dejun si cazare gratuita pentru copiii pana la7 ani; Tenis de masa, Sah Gigant; Gratar pe malul lacului; Jocuri de relaxaresi distractie pentru adulti; Scaunele de masa pentru copii; Hidrobiciclete pe lac; Mini-Biblioteca inlobby; Ponton si undite pentru pescuit; Posibilitatea de a folosi bucataria (preparate doar pentru bebelusi)
Dotare bucataria turistilor: vesela,tacamuri, microunde, aragaz electric, fridgider cu congelator ( depozitareaalimentelor pentru bebelusi) etc.
Terasa pe malul lacului; Salon mic-dejun;Lobby spatios cu zona de relaxare,canapele; Zona de relaxare pe pontoon;Balansoare; Parculet cu flori si vase romane cu apa curgatoare; Parcare;Internet wireless; Seif la receptie
Serviciicu plata: Produsele de la bar

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.