Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Cumpatu este situat intr-o zona linistita din Sinaia, la 3 km de castelele Peles si Pelisor. Acesta reprezinta alegerea perfecta pentru turistii dornici sa petreaca momente de relaxare si confort in mijlocul unei oaze de liniste si splendoare a intinderilor nemarginite de verdeata.

Inconjurat de privelistea maiestuoasa a Muntilor Bucegi, intr-un decor feeric, acest loc te va ajuta sa te detasezi de agitatia urbana. Insa nu doar paradisul naturii din jur te va scapa de stres, ci si eleganta si rafinamentul complexului hotelier, care te vor conduce intr-un ambient luxos, fiind locul ideal atat pentru relaxare, distractie dar si pentru o calatorie de afaceri.
Hotelul Cumpatu ofera tot confortul posibil cu dotarile de patru stele, in cele 27 de camere de tip Twin, Executive, Deluxe, Junior Suite.

Pe langa privelistea care iti taie rasuflarea, camerele sunt dotate cu LCD TV, telefon, caseta individuala de valori, mini-bar, acces la internet, termostat ambiental individual, bai cu cada, foehn, alarma de urgenta etc.

Dotari hotel: restaurant, parcare proprie monitorizata video, loc de joaca pentru copii in interiorul hotelului, terasa apres ski vara cu geamuri detasabile, zona barbeque dedicata gratarelor si nelipsitului berbecut la protap, internet wireless in tot complexul, sala de conferinta cu o capacitate de 80 de locuri echipata cu videoproiector de ultima generatie, ecran proiectie, flipchart, LCD TV, sonorizare, internet wireless, consumabile - oferite gratuit oaspetilor, colt cu animalute.

Restaurantul serveste mancaruri din bucataria romaneasca si internationala. In fiecare dimineata, oaspetii isi pot incepe ziua cu un mic dejun tip bufet.
O varianta cu adevarat potrivita celor care se intorc de la partie o reprezinta terasa Apres Ski Pub a restaurantului Cumpatu din cadrul hotelului.
Terasa cu un perete de sticla spre peisajul spectaculos si servire A la Carte va va incanta papilele gustative cu preparate de exceptie si cocktail-uri diverse.

Atractii turistice: Castelul Peles, Castelul Pelisor, Manastirea Sinaia, Cazinoul Sinaia, Casa Memoriala George Enescu, Parcul Dimitrie Ghica, Garile Regale din Sinaia, Muzeul de trenulete, partiile de ski, telegondola.

Distractie: biliard, tenis de masa, darts a disponibile in mod gratuit.

Servicii contra cost oferite de hotel: Room service, masaj, transfer gara-hotel si retur (la cerere), transfer aeroport Bucuresti-hotel si retur.

Accesul animalelor de companie nu este permis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.