Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vistea Mare


Descriere

Capacitate:6 adulti in 3 spatii de cazare
Vila P+1E construita in 2013, situata intr-o padure de mesteceni, la poalele MuntilorFagaras cu o priveliste deosebita spre munte.Este o locatie ideala pentru 2familii care doresc sa aiba intimitatea pe care nu o pot gasi in locatiile cuturisti numerosi.Se poate caza inca o familie in living.
Zgomotul vecinilor sau al oraselor este inlocuit de ciripitul multitudinii depasari.
In acest cadru montan va este oferit tot confortul indiferent de sezon.
Vila este compusa din 2 dormitoare foarte mari cu paturi duble si balcon cuvedere spre munte, la etaj si al treilea spatiu de cazare este un living compusdin sufragerie,camera de zi cu bucatarie si terasa, la parter.Livingul estecomplet inchis cu usi fata de casa scarii si restul vilei iar bucataria estetotal utilata si dotata pentru orice necesitati.
In living sunt 2 canapele , una extensibila pentru doua persoane iar cealaltapentru o persoana, ideal pentru o a treia familie.
De asemenea exista doua bai , din care una cu cada la etaj si alta cu dus laparter.
Locatia este situata pe DJ 102 G la 5 km de manastirea Sambata de Sus si 5 kmde Orasul Victoria, la inceputul traseului montan spre varful Vistea Mare - varful Moldoveanu.
Alte atractii turistice ale zonei :
Aventura Park cu tiroliene, escalade, minigolf, tir cu arcul.
- Partia de Ski Dragus
- Herghelie cai Sambata de Jos 20 km
- Pastravaria Vistisoara 1,5 km
- Pastravaria Albota 10 km
- Transfagarasanul 18 km
- Strand olimpic in orasul Victoria 5 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.