Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BAHIA CORAL PLAYA


Descriere

Amplasat pe o colina cu vedere la Golful Magalluf, hotelul Bahia Principe Coral Playa ofera turistilor acces cu liftul la plaja Son Maties, situata chiar in fata acestuia. Hotelul se afla intr-o zona linistita, intre Palma Nova si Magalluf, dar si aproape de una dintre strazile cu cele mai multe terase din statiune.

Localizare

  Hotel Bahia Principe Coral Playa este localizat in prima linie in fata plajei Son Maties din Magalluf, 25 km distanta de aeroportul Palma de Mallorca si la 14 km de Palma. Centrul staţiunii Magalluf este la 5 minute de mers pe jos de hotel.

Cele mai apropiate puncte de atracție sunt urmatoarele: BCM Magaluf si Katmandu Park (600 m), Twisted Water Park (800 m), Island Beach Club si The Stage (900 m), Nikki Beach Mallorca (1 km), The Pirates Adventure (1,4 km), Parcul Acvatic Western (2,2 km), Aqualand Magaluf (3,1 km), Golf Santa Ponsa (3,9 km), Cala Portals Vells Beach (4,5 km), Port Adriano (5,9 km), Jungle Park (6,3 km).

Facilitati hotel

  Hotelul ofera restaurant principal, restaurant a la carte cu specific italian, bar la piscina, snack bar, zona Spa (saună finlandeză, cadă cu hidromasaj şi duşuri senzoriale, aromoterapie, masaj, tratamente faciale - contra cost), piscina pentru adulti,  tenis de masa, biliard, mini-club, mini-discoteca, animatie, pisicina pentru copii, meniu special pentru copii, animatie, terasa la soare, centru de wellness.

Pe langa cele mentionate mai sus, hotelul include si urmatoarele servicii si dotari cum ar fi: cameră de bagaje, birou de turism, schimb valutar, recepţie deschisă nonstop, curăţătorie chimică, spălătorie, automat (băuturi), aer condiţionat, închirieri auto, seif, lift, camere de familie.

Pentru iubitorii de golf, terenul de golf Poniente se afla doar la 1 km distanta. Terenul are o dimensiune de 6 430 mp.

Oaspetii cei mici se pot distra dansand la mini-discoteca din incinta hotelului, pot practica si invata arte si meserii, iar personalul specializat le pot picta frumos fata, in timp ce adultii se pot relaxa la piscina bucurandu-se de soare sau pot savura o bautura racoritoare la barul de la piscina cu vedere la Marea Mediterana.

Facilitati camere

Cele 184 de camere luminoase, spatioase si modern mobilate de la hotelul Bahía Principe Coral Playa sunt dotate cu aer condiţionat, minibar, baie privata, uscator de par, telefon (apelurile in afara fiind contra cost), fier și masă de călcat (la cerere) şi TV LCD cu canale prin satelit. Cutia de valori este disponibilă la un cost suplimentar, de asemenea si accesul la internetul Wi-Fi. Multe camere au terasă privată şi vedere la mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Lift
Centru Spa & Wellness
Camera pentru bagaje
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie