Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BARCELO OCCIDENTAL PLAYA DE PALMA


Descriere

Situat in inima statiunii Playa de Palma, la mica distanta de plaja El Arena, Hotelul Occidental Playa de Palma este o locatie unica datorita centrului de ciclism pe care il detine. Hotelul pune la dispozitia turistilor o piscina in aer liber, un centru wellness si mai multe gradini frumos amenajate. De asemenea, turistii se pot bucura de sporturi nautice sau drumetii, iar restaurantul ofera o gama variata de preparate atat locale, cat si internationale.

Localizare

Hotelul este situat la 5 minute de mers pe jos fata de plaja. Occidental Playa de Palma beneficiază de o amplasare convenabilă în Mallorca, la 6 km de Aeroportul Son Sant Joan şi la 12 km de Palma de Mallorca. În apropiere există multe terenuri de golf, iar în zona din jur oaspeţii pot practica scufundări, drumeţii şi windsurfing. Centrul de ciclism oferă diverse biciclete de curse. În apropierea hotelului se găsesc multe restaurante, baruri şi magazine.

Facilitati hotel

Occidental Playa de Palma (fost Barceló Pueblo Park) oferă un centru de ciclism complet utilat, o piscină în aer liber şi un centru de wellness/fitness. Hotelul are grădini amenajate frumoase, cu o piscină în aer liber. Centrul de wellness oferă o saună, băi turceşti şi servicii de masaj. În camere şi în zonele comune este disponibil WiFi gratuit. Există un restaurant tip bufet, care oferă opțiuni locale, naționale și internaționale. Vara, hotelul oferă un program de divertisment, care include spectacole de seară.

Facilitati camere

Camerele de la Occidental Playa de Palma sunt moderne şi liniştite. Toate camerele sunt spațioase și luminoase și includ balcon. Baile proprii sunt dotate cu cada sau dus, articole de toaleta, prosoape si uscator de par. 

Soft All Inclusive service

Occidental Playa de Palma is pleased to introduce you our Soft All Inclusive service. In accordance with national laws against “excesses in tourism” for the improvement of quality in specific tourist areas, Playa de Palma has been affected by some regulations that limit alcohol consumption (Decree-law 1/2020, January 17th).
However, our Soft All Inclusive is our way to make a well-deserved holiday in Mallorca easier for you. You will enjoy a full-all-day-dining service including unlimited soft drinks and three alcoholic drinks per person per service (lunch and dinner).
Just relax and enjoy!
Included services:
- Breakfast, lunch and dinner - Buffet including sweet and savory delights and snacks in between meals - Unlimited soft drinks - Three alcoholic drinks per person per service (lunch and dinner) - Ice creams, milk shakes and more - Additional 50% discount in special a la carte dishes and drinks - Savour our Soft All Included service from 8:00h to 23:00h.
We look forward to welcoming you!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Room Service
Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )
Sporturi
piscină interioară
Recepție 24h